Als consultant, trainer adviseur en steeds vaker persoonlijk- of groepscoach. Vaak in de ziekenhuizen en met zorg professionals, leg ik mij nu meer toe op de persoonlijke vraagstukken waarmee mensen worstelen of vastlopen in persoonlijk leven en familierelaties.


Mijn werk en het leven hebben me geleerd dat mensen in hun werk in vergelijkbare patronen als in hun prive leven omdat er nu eenmaal geen principieel verschil bestaat tussen de de mens thuis en de mens in werk. Het

Je kunt leren hoe je er door een andere manier van kijken, herbeleven soms, mee om kunt gaan. Je je problemen anders gaat ervaren waardoor ze je minder blokkeren in je dagelijks bestaan. Het heeft me heel wat jaren gekost.

Dan komt energie vrij om je problemen echt op te lossen.

Mensen bijstaan in hun onderzoek naar hun diepere zelf, de nog verborgen kracht in zichzelf en in hun relatie te ontdekken en te gebruiken, is dankbaar werk. Niets mooiers dan wanneer iemand na een aantal sessies met hernieuwde levensmoed vertrekt.

De laatste 12 jaar werk ik ook als groepscoach en interventionist in teams.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke problematiek en voor vraagstukken die je hebt in je werk.

Mensen, organisaties en teams zie ik als samenhangende systemen. Ze beïnvloeden elkaar en ze kunnen elkaar niet missen. Verbinding is onze levenskracht.

Er zijn in dit werk geen gebaande wegen. Wel stromen die je leert herkennen. Situaties die je eerder hebt meegemaakt waarvoor je gedragsalternatieven kunt ontdekken.

Naar Referenties