Waarom nu?

Wat houdt je bezig? Waarom kom je nu?

Helpt Coaching?

Het helpt als je praat. Je gevoelens durft te onderzoeken. Ze kunnen ons zo bang maken. Maar zijn ze ook echt zo gevaarlijk als we denken? Als je met een coach/therapeut praat, leer je als vanzelf je makkelijker te uiten. Dat gaat je helpen om makkelijker contact te maken met anderen. Let maar op! We zijn allemaal mensen. Met veel verschillen. Met nog meer overeenkomsten. Als vanzelf ga je meer met anderen in gesprek. Dat is het begin van je herstel.

Hoe werkt het?

In een eerste gesprek bespreken we wat je dwarszit, wat je gevoelens beïnvloedt. Wat je gedachten met je welbevinden doen. Aan het eind van het eerste gesprek vraag ik je of je je veilig genoeg voelt om samen verder te gaan. Ik reis een poosje met je mee en sta je bij waar ik kan.

Waar heb jij baat bij?

De sessies die volgen zijn erop gericht om inzicht te krijgen in hoe je kiest, je gedragsalternatieven en spankracht te vergroten en te vermeerderen.

Flexibiliteit en psychologische lenigheid helpen om je emoties niet te hoeven onderdrukken maar ze anders en bruikbaar in te zetten. Ze op een constructieve manier te uiten. Zonder daarbij je eigenheid te verliezen.

Lijkt het je niet heerlijk?

Met meer vertrouwen en weerbaarder, onbezorgder, de toekomst tegemoet te gaan. terwijl je in het heden van het leven geniet.