Kan ik je probleem oplossen?

Kan ik je probleem oplossen? Niet echt hè?

Wat ik voor je kan doen is met je op onderzoek uitgaan, wat je moeilijk valt, onzeker, ongelukkig maakt. Op je reis, op onderzoek naar je probleem kan ik bij je zijn. Je steunen met mijn kennis en ervaring. Als mens, die ook op reis is. En als ervaren professional.

We maken uitstapjes naar een gebied waar het voor jou tot nu toe te donker was. De grot waar je angsten en zorgen wonen maar ook: je liefde en geluk. Om te luisteren naar de geesten van liefde, woede en verdriet. Stapsgewijs gaan we ze ontmoeten, waarbij jij het tempo aangeeft en ik van tijd tot tijd het licht vanuit een andere hoek laat schijnen. Altijd in contact. Jij en ik. Verandert het beeld? Dan zijn we op de goede weg! Wil je stoppen? Dan keren we om. Samen gaan we naar de uitgang. Je neemt mee uit de grot wat je past.